BioscaBotey | We light u
random
Light Window
random
Tour Virtual
random
Projects
random
Store
4
Biosca & Botey, un punt de trobada per les últimes tendències en il·luminació, disseny i decoració.
destacada_5_lamparas_para_sant_jordi
5 Làmpades de lectura per celebrar Sant Jordi

Aquest 23 d’abril es celebra Sant Jordi i també el Dia Internacional del Llibre. Per commemorar aquest hàbit tant saludable, des de Biosca&Botey us proposem 5 lluminàries

Leer Más
melina_destacada
Un racó diferent amb Melina

Gabriel Teixidó és el dissenyador de la làmpada Melina, de la firma catalana Carpyen. És una làmpada de sobre taula feta de fusta de roure i amb la pantalla de lli. És de línies fines i estil nòrdic.

Leer Más
destacada_5_luminarias-gubi
L’elegància de Gubi en 5 làmpades

Gubi és una empresa danesa dedicada a crear objectes luxosos per el dia a dia. Combinen el passat i el present per crear productes que estimulen els sentits i alhora són pràctics.

Leer Más
destacada_mesh_by_platek_portable
Benvinguda primavera! 2 idees per il·luminar el jardí

A Biosca&Botey tenim una amplia selecció de lluminàries per exterior. Avui us presentem dos models de la firma PLATEK.

Leer Más
Team italia_destacada
El trio ideal de Team Italia

Team Italia és una jove firma italiana d’il·luminació. Dissenyen i produeixen a Verona utilitzant les últimes tecnologies i aportant un estil modern i contemporani. A Biosca&Botey trobareu tres propostes diferents per a cada espai i necessitat.

Leer Más
icono_del_diseno_random_light
Icones del disseny: Random Light de Moooi

Random Light és un penjant que es va llençar al 2002 de la mà de la firma holandesa Moooi. Aquest disseny de Bertjan Pot s’ha convertit en un best seller de la firma

Leer Más
penta_destacada
GLO, l’hipnotitzant làmpada de PENTA

Carlo Colombo és l’autor d’una de les lluminàries icòniques de la signatura PENTA, la làmpada penjant GLO. El seu disseny és molt modern i impactant. El difusor té una forma totalment rodona, com si d’una bombolla de vidre es tractés.

Leer Más
destacada_puraluce_iluminacion_tecnica
Puraluce, excel·lència tècnica

L’empresa italiana d’il·luminació Puraluce té un tracte amb el futur: crear la tecnologia d’il·luminació més avançada i portar-la al mercat creant constantment un producte nou i especial.

Leer Más
Sputnik_destacada
Sputnik, llum per totes bandes

SPUTNIK és una làmpada de peu de la marca barcelonina Carpyen. Com tots els seus productes, ha estat dissenyada i fabricada a la ciutat comtal i es caracteritza per un estil de línies fines i depurades.

Leer Más
imagen_destacada
Mondrian, disseny al cuadrat

Mondrian és un disseny de la firma Metalarte. Es pot utilizar com a aplic o com a plafó ja que porta un ganxo per a la preinstal·lació en sostre.

Leer Más
destacada_polaris_geo_collection
Segueix les estrelles! 3 penjants de Mister Karton

Els 3 penjants formen part de Geo Colletion i per aquest motiu es pot combinar perfectament entre elles, ja que només varia la forma d’aquestes, però no la seva essència.

Leer Más
Pipistrello_destacada
Pipistrello a Biosca&Botey

Pipistrello és una làmpada que tant pot ser de peu com de taula i que va dissenyar Gae Aulenti l’any 1965 per a la marca italiana Martinelli Luce. És considerada una icona del disseny italià.

Leer Más
© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30