Segueix les estrelles! 3 penjants de Mister Karton | BioscaBotey

Segueix les estrelles! 3 penjants de Mister Karton

Si hi ha una marca que destaca per la seva inspiració aquesta és Mister Karton. Per la creació de la suspensió Polaris es basa en l’estrella polar, situada en el nord i que guia al viatger des de temps remots.

polaris_geo_collection

Polaris és l’estrella més important en els cels i és la raó de Geo Collection, una col·lecció que integra elements fixes de llum en les habitacions.

Una guia que ens acompanya i alhora ens tranquil·litza, una làmpada penjant disponible en diferents colors per adaptar-se a cada estància. Aiguamarina, fusta, top o grog són algunes de les opcions que ens presenta Mister Karton.

vega_mister_karton

Seguint la temàtica, Vega sintetitza també l’essència de les estrelles. Concentra en el seu centra la matèria i emet la llum de forma constant. A diferència de Polaris, Vega s’estira en el seu eix vertical, creant una forma més estilitzada.

I per acabar el nostre camí per les estrelles no podia faltar Moon. La seva forma arrodonida ens recorda al satèl·lit de la Terra que ens permet somiar desperts. A l’igual que Polaris i Vega, pot ser utilitzada amb una bombeta de baix consum o LED.

Moon_MisterKarton

Els 3 penjants formen part de Geo Colletion i per aquest motiu es pot combinar perfectament entre elles, ja que només varia la forma d’aquestes, però no la seva essència.

Si vols perseguir una mica més les estrelles vine a Boiosca&Botey. T’esperem!

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30