Aprofita els descomptes de la Barcelona Design Week | BioscaBotey

Aprofita els descomptes de la Barcelona Design Week

A Biosca&Botey celebrem una edició més de la Barcelona Design Week per unir-nos a emprenedors i professionals del disseny, la creativitat i la innovació. És una iniciativa de Barcelona Centre de Disseny que entre el 6 i el 14 de juny omplirà la ciutat d’activitats com exposicions, tallers, xerrades i tours per a professionals i per a públic general. A Biosca&Botey apostem per la innovació i la cerca de noves tendències en el disseny i en tots els nostres productes. Per això, ens trobaràs en la ruta de botigues de disseny de la revista Interiors, amb grans descomptes en les principals marques d’il·luminació.

De INGO MAURER et portem cinc propostes amb més del 40% de descompte. Dissenys atrevits de làmpares de suspensió, de peu i d’aplic.

SILLY-KON


Llum penjant amb cable transparent de fins a 450 cm. Està feta de metall, plàstic i silicona i el seu disseny és d’estil industrial. Proporciona una llum clara i sense reflexos.

ALIZZ C.COOPER

Original disseny d’estil industrial inspirat en una serp. Aquesta llum de suspensió està composada d’una allargada mànega de goma flexible que permet l’ajust del reflector.

LUCELLINO WALL

Les ales fetes a mà són les protagonistes d’aquest llum d’aplicació que està composada també d’una bombeta, el punt de llum. Una peça original que recorda un àngel.

FLOATATION

Llum penjant fet de paper japonès i metall. El seu disseny es basa en tres capes circulars amb una petita inclinació al centre d’on surt el punt de llum.

ILIOS

Allargada llum de peu de metall i vidre. La llum prové d’un fluorescent vermell i aïllant i l’estructura es pot trobar en metall o en negre.

A més, a Biosca&Botey trobaràs descomptes en molts altres productes de la tenda com en la sèrie TRESS de Foscarini, o en els llums de sobre taula TRIPODE de Santa & Col·le. I, per afrontar la calor de l’estiu, un 15% de descompte en tota la gamma de ventilació.
Uneix-te a la Barcelona Design Week i aprofita aquests preus únics!

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30