Biosca & Botey al Kurz & Gut de Palma | BioscaBotey

Biosca & Botey al Kurz & Gut de Palma

Biosca & Botey il·lumina el nou Kurz & Gut de Palma de Mallorca, una cadena d’establiments de cuina alemanya. En un local amb un total de 105 m2, les lluminàries seleccionades per Biosca & Botey són les protagonistes de la zona de barra i d’una petita zona del restaurant, situada just al costat del mostrari de begudes. El projecte es va dur a terme en col·laboració amb PLER INTERIORISTAS.

Quatre llums de Foscarini, les Aplomb, són les encarregades de donar la il·luminació a la zona de la barra del Kurz, aquestes petites suspensions en ciment exalten la seva personalitat: el clàssic gris del ciment brut, que atorga profunditat als volums.

Les Aplomb utilitzen tecnologia LED, la llarga durada de la font lumínica permet reduir les intervencions de manteniment, mentre la seva particular eficiència afegeix un valor més d’estalvi energètic i ecosostenibilitat.

Bright Sprout són les set llums de Nordic Tales que il·luminen la zona celler de cerveses. Les lluminàries Bright Sprout s’han de combinar amb una corda i una bombeta, i per al Kurz & Gut es va utilitzar corda negra amb fusta danesa. Les diverses altures proporcionen un efecte teatral i emfatitzen la il·luminació decorativa de la zona.

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30