L’arbre nadalenc de Biosca&Botey | BioscaBotey

L’arbre nadalenc de Biosca&Botey

Amb l’arribada de les Festes Nadalenques estrenem nou aparador i ho fem de la mà de MARTINELLI LUCE i un particular arbre de Nadal.

La nova sèrie de la gamma LUNA OP, muntada per a l’ocasió, representa la tendència tecnològica de la marca italiana, que amplia d’aquesta manera el seu catàleg més tècnic: SISTEMI. Aquesta versió, es composa de tres arcs de 50-80-120 cm. units en un mateix “florón” que permet inclinar els anells horitzontalment dins d’un mateix eix concèntric (admet albergar fins a cinc). Els efectes dels tres cercles encesos són com buits lluminosos que defineixen una formació cònica en sentit ascendent o descendent. També disposa d’un control d’intensitat a través d’una APP mòbil, i s’ofereix en tres acabats.

En la part posterior de l’aparador un display alberga el seu clàssic PIPISTRELLO major. Joia de la marca, va ser dissenyada per Gae Aulenti l’any 1965 i representa una de les icones del disseny italià contemporani. La PIPISTRELLO és sens dubte singular: la seva base d’alumini vernissat transita cap a un eix telescòpic regulable en alçada que modula el seu aspecte, convertint-la en una opció de terra o sobretaula segons la necessitat. Fabricada en quatre mesures i en nou acabats de base, MARTINELLI LUCE aprofita per a llançar la seva versió mitjana PIPISTRELLO MED i la petita MINI PIPISTRELLO LED cordless.

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30