El trio ideal de Team Italia | BioscaBotey

El trio ideal de Team Italia

Team Italia és una jove firma italiana d’il·luminació. Dissenyen i produeixen a Verona utilitzant les últimes tecnologies i aportant un estil modern i contemporani.

A Biosca&Botey trobareu tres propostes diferents per a cada espai i necessitat: GIAVA és una làmpada de suspensió amb un difusor de cristall transparent i vidre esmaltat. Té forma cònica i es pot trobar en dues mides diferents. És ideal per il·luminar taules de menjador o zones de office mitjançant un conjunt lineal de dues o tres unitats.


SIMPLY, per la seva banda, és una aplic amb tecnologia LED i una lent especial de policarbonat que garanteix el control de l’enlluernament per la seva banda inferior. D’aspecte totalment arquitectural i rectangular, l’aplicació sobresurt només de 4 a 6 cm. i projecta la llum superior amb un angle més obert per aconseguir la il·luminació del sostre, mentre que per la part inferior, banya la paret gradualment. Es presenta amb cinc mesures de llarg i en els acabats blanc, negre, gris, rústic i “visón”.
Un altre model semblant és l’aplic ARIELL. Una làmpada LED minimalista i horitzontal que sobresurt 10 cm. Funcional i d’alt rendiment, està dissenyada per projectar la llum per la part superior. És ideal per a locals comercials, museus o hotels. Es pot trobar en tres mesures de llarg i amb els mateixos cinc acabats. Una característica opcional d’aquesta peça és que es pot alimentar de forma externa mitjançant un cable a la vista, d’estil tèxtil. Sens dubte, aquesta opció permet col·locar l’aplic on convingui, encara que no es disposi d’un punt electrificat.

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30