La racionalització arriba a Biosca&Botey de la mà de Pin de Vibia | BioscaBotey

La racionalització arriba a Biosca&Botey de la mà de Pin de Vibia

Per molts comença l’any al setembre i per celebrar la tornada, Biosca&Botey canvia el seu aparador i dóna pas a les làmpades Pin, un disseny més assenyalat pels primers dies de tardor quan els dies comencen a acurtar-se i les tardes conviden a la lectura, a gaudir de la calidesa de la llar i de un ambient relaxat.

general_escaparate_biosca
La família Pin és un disseny d’Ichiro Iwasaki per a Vibia i es composa del peu de saló, la sobretaula i l’aplic amb l’opció de braços múltiples i doble capçal. Aquesta col·lecció es caracteritza per les seves línies rectes que convergeixen en punts de llum que poden utilitzar-se tant per la il·luminació ambiental com per la focal.

Iwasaki explora els conceptes relacionats amb la continuïtat i el confort i es per aquest motiu per el qual la família té un estil minimalista i depurat. La seva versatilitat permet que encaixi tant en llars d’estil avantguardista com clàssic.

pin_pie_de_salon
Pin destaca per una base rodona de la que sorgeix una estructura lleugera i recta; acaba en un punt de llum LED integrat. Una il·luminació d’alt rendiment que sorgeix del petit capçal, ajustable en angle i rotació, i que ens permet crear múltiples combinacions.

Pin esta disponible en lacat mat negre, blanc, verd i beix. Descobreix-les a Biosca&Botey!

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30