Fusta finlandesa per a una tardor freda | BioscaBotey

Fusta finlandesa per a una tardor freda

A Biosca&Botey estrenem aparador de tardor de la mà de dues marques de Finlàndia: SECTO DESIGN i TUNTO.

Caracteritzades per l’ús de la fusta i l’elaboració artesanal dels seus models, ambdues firmes aconsegueixen crear una calidesa visual en harmonía amb la simplicitat i l’elegància.

De SECTO, que utilitza el bedoll com a base en la majoria dels seus dissenys, podràs trobar la versió small de la coneguda OCTO i una selecció dels models de suspensió PUNCTO, MAGNUM, SECTO i PETITE en diferents acabats. I de sobretaula, el model TEELO que ha estat guardonat recentment amb el Restaurant & Bar Product Design Awards 2017.

D’Hèlsinki arriba TUNTO amb el model de peu LED2 FLOOR, que compta amb la tecnologia feu oled, el sistema touch i control sense fil. Les característiques d’aquest disseny recullen l’esperit de la marca, que treu el màxim partit als laminatges de la fusta per adaptar-se al confort i la calidesa necessària de les llars nòrdiques.

Una combinació càlida de dues marques escandinaves expertes a crear espais i ambients relaxats. Lluminàries reconegudes que protagonitzen el nou aparador de Biosca&Botey.

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30