Pamela, el nom de dona que significa la perfecció | BioscaBotey

Pamela, el nom de dona que significa la perfecció

Pamela és una família de disseny creada pels dissenyadors Roman Úbeda i Otto Canalda per la firma d’il·luminació Metalarte. Aquesta família de lluminàries esta composta per un peu de saló, un penjant, una sobretaula i la versió d’exterior.

pamela_metalarte_biosca_botey

Pamela es l’actualització de la làmpada clàssica però reformulada amb l’eficiència de la tecnologia LED. Les sobretaules incorporen un interruptor tàctil que permet regular la llum i adaptar-la a la necessitat del moment.

Les estructures de la col·lecció Pamela estan disponibles en llautó, crom negre i blanc; i s’ofereixen en diverses mides.

Pamela és la personificació de la perfecció del background de la pròpia companyia, ja que representa una bona manufactura d’un taller de metal·listeria, com va ser en els seus inicis la marca, encara que el seu disseny ens convida al luxe més contemporani.

Una de les seves particularitats es que les pantalles poden ser intercanviables. La seva estructura d’acer combina amb la pantalla d’injecció de PMMA amb efecte glass o amb una tela d’alta qualitat. I per la versió d’exterior, la pantalla es composa de vares d’acer, que donen el format cònic característic del model, per resistir les inclemències de l’aire lliure.

pamela_outdoor_version

El seu estil clàssic permet encaixar-la en multitud d’espais i la seva alta eficiència la converteixen en la lluminària perfecte per llars i projectes d’hotels i restaurants.

A Biosca&Botey podreu escollir entre les seves estructures i pantalles, i veure el resultat final amb la qualitat de Metalarte. Una lluminària amb estil que mai passa desapercebuda i que representa la gran aliada en la decoració de la llar.

 

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30