TALA arriba a Biosca&Botey | BioscaBotey

TALA arriba a Biosca&Botey

Una de les novetats que trobaràs aquest any a Biosca&Botey és TALA, una marca britànica que s’inspira en l’entorn natural i les figures arquitectòniques més simples.

D’estil senzill, la col·lecció de disseny VORONOI es caracteritza per les combinacions de tres penjants, peces amb detalls de diferents materials que cedeixen tot el protagonisme a bombetes de vidre grans amb forma de gota. N’hi ha de diferents grandàries i també la versió de sobretaula, on l’estructura és més gran, està fabricada de fusta de noguera americana i compta amb el sistema Touch Lamp: la llum és dimable i es projecta en diferents nivells.


El disseny d’aquestes bombetes és un dels plats forts d’aquesta col·lecció i reflecteixen l’estil de la marca. Inspirat en l’erosió natural de les gotes de la pluja en caure, reflecteixen una llum càlida.

TALA també té una sèrie clàssica de bombetes LED. Estan pensades amb doble funcionalitat per a adaptar-se a la il·luminació general i decorativa i és ideal tant per a làmpades com per elles soles.

© 2011 Biosca & Botey
C/Girona, 148 08037 Barcelona
Tel: 93 238 73 73
De dilluns a dissabte / De lunes a sábado / Monday to Saturday
10.00h - 14.00h :: 16.30h - 20.30