La botiga – BioscaBotey

Welcome Biosca & Botey

Benvinguts al Carrer Girona 148, la nova ubicació de Biosca & Botey des del dia 2 de setembre, integrada en una de les artèries comercials de la ciutat.

 

Horari:

De dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16.30 a 20.30

Telèfon: 93 238 73 73

Com arribar-hi?

En transport públic:
– Metro L5 i L4 (parada Verdaguer)
– Autobús: Av Diagonal-Girona línies 6, 15, 33, 34

El local de Girona 148 permet una exposició racional i clara, tot reunit en una única planta. Així, els models s’exposen a la distància idònia perquè els nostres clients puguin observar detalls i qualitats dels materials.

La nostra exposició s’organitza en una primera zona, on queden exposats una selecció de penjants clàssics. El visitant podrà trobar llums únics i diferents, amb una sèrie d’exemplars de reconegut prestigi com els de Baccarat.

Zona de penjants clàssics de Biosca & Botey

Actualment, tenim un espai dedicat a La Lampe Grass. Els llums creats originàriament per Bernard-Albin Gras destaquen per tenir una estètica funcional que sorprèn per la seva ergonomia i senzillesa mecànica.

La nostra exposició ofereix dissenys exclusius d’il·luminació interior, amb penjolls i sobretaules de les més prestigioses marques. Això sí, sense oblidar en la part central, un espai destinat a l’artesania en vidre de Vitrogaruti, el petit moble auxiliar i els accessori i objectes per regalar.

En la part final del showroom es troba la il·luminació exterior. El visitant de Biosca & Botey podrà trobar aplicacions, plafons, balises i tot tipus de lluminàries per a exteriors de prestiogiosos dissenyadors com Oco de Causas Externas per a Santa & Cole, però també Ares, Deltalight, Kreon…