Inici | BioscaBotey
07 07UTC desembre 07UTC 2017

Arriba el nadal a Biosca&Botey amb 3 propostes per regalar

Queden menys de dues setmanes per nadal, l’aparador de Biosca&Botey es converteix en un idíl·lic racó ple de neu i esperit nadalenc. Per primera vegada, Biosca&Botey proposa un aparador multimarca.
14 14UTC novembre 14UTC 2017
destacada_colgante_futura_by_vistosi

El glamour de Vistori arriba a Biosca&Botey de la mà de Futura

Semblen dues càmeres separades, tintades cuitosament durant el procés de producció i amb acabats transparents i opacs, però que formen una sola peça, excepcional i única, feta amb vidre bufat a mà a Murano.
14 14UTC novembre 14UTC 2017
destacada_revista_interiores_biosca

Sortim a la Revista Interiores

Mitjà: Revista Interiores/ Marca: Original BTC
09 09UTC novembre 09UTC 2017
destacada_vertigo_bird

Vertigo Bird presenta 3 novetats de 2017

Vertigo Bird és una companyia d’il·luminació eslovaca l’objectiu del qual es transformar els elements en dissenys nous i imprescindibles
19 19UTC octubre 19UTC 2017
dry_rotaliana_biosca

DRY F de Rotaliana, el peu de saló atemporal

Dry F és un disseny de Dante Donegani i Giovanni Lauda per la firma italiana Rotaliana
14 14UTC novembre 14UTC 2016
bulb and sky by Carpyen

Nou! Làmpada penjant BULB i plafó SKY de Carpyen

Biosca&Botey amplia la seva selecció, en aquest cas s’afegeix al nostre catàleg dos nous models de l’empresa d’il·luminació barcelonina Carpyen. Aquestes dues làmpades de disseny les podeu trobar actualment a Biosca&Botey, la nostra botiga esta situada al carrer Girona de Barcelona.
06 06UTC abril 06UTC 2016
frame by rotaliana in Biosca&Botey

DRINK i FRAME de ROTALIANA

Drink de Rotaliana. Dante Donegani i Giovanni Laudas, els seus creadors, es van inspirar en una copa de vi, però en comptes del vermell líquid esta plena de llum. A Biosca&Botey trobareu la versió peu de saló en bronze setinat, perfecte tant per ambients moderns com clàssics. Inclús és una bona opció per espais de treball i hotels.
22 22UTC mar 22UTC 2016
novedades fontanaarte

Tecnologia i calidesa, dues propostes de FontanaArte

Volée és un disseny de Odo Fioravanti per FontanaArte. Neix després de reflexionar sobre els canvis en els estils de vida i de treball, de com els elements quotidians i la il·luminació adquireixen un ús diferent. La família Bianca es caracteritza per un difusor ornamentat, amb petits i delicats solcs