Sobre nosaltres – BioscaBotey

¡Benvinguts a BioscaBotey!

BioscaBotey és una botiga d’il·luminació fundada al començament del segle XX a Barcelona, en una època marcada pels nous corrents artístics com el modernisme, grans obres arquitectòniques i un auge de la societat avantguardista ms dos.

Al llarg dels anys s’ha posicionat com una botiga emblemàtica en disseny de la ciutat i ha format part de molts projectes com el temple de la Sagrada Família, el Gran Teatre del Liceu, el centre de convencions del Fòrum o la torre Agbar Narutostorm4.

A principis dels anys 80 la botiga es va centrar en el negoci immobiliari i en projectes de façanes que aprofitaven la llum natural, i des de 2011 forma part del grup Faro Barcelona 시티즈 스카이라인 모드 다운로드. Amb l’adquisició, la botiga s’ha modernitzat i compta amb les millors marques del món de la il·luminació i una petita selecció de ventiladors de sostre flat-brushed font. L’assessoria professional és, avui, un dels punts forts del negoci, perquè compta amb un equip expert que ajuda tant particulars com empreses a aconseguir un projecte lumínic de qualitat 남자가 사랑할 때 다운로드.

Vine a visitar-nos:

Direcció: C/ Princesa, 52
Horari: de dilluns a divendres de 10:00 a 18:30h
Telèfon: 93 238 73 73