Noticias - BioscaBotey
17 17UTC febrer 17UTC 2023

Descobreix les novetats de la marca d’il·luminació FLOS disponibles en BioscaBotey

En BioscaBotey portem molts anys treballant amb la marca Flos i no podíem perdre'ns les seves últimes novetats. Flos, és una empresa internacional d'il·luminació, sinònim d'alta qualitat i màxima expressió del bon disseny. Des de BioscaBotey portem molts anys treballant amb ells, en aquest artícle et presentem alguns dels productes més destacats.
14 14UTC desembre 14UTC 2022

Nou escapar-te amb un 20% de descompte en les lluminàries exposades de la marca Milan

Durant 2 mesos podràs gaudir d’un 20% de descompte en les lluminàries exposades en el nostre aparador. En BioscaBotey som amants de la marca d’il·luminació MILAN […]
30 30UTC novembre 30UTC 2022

“Be yourself” defineix la identitat de la marca italiana Karman

Karman és una marca amb arrels a la província italiana amb inspiració als països llunyans. Una marca que aposta per la il·luminació decorativa feta amb amor, on cada projecte i cada llum de disseny neixen amb la passió dels seus creatius.
28 28UTC setembre 28UTC 2022

Lluminàries de disseny de la marca TOOY

Les lluminàries de disseny de la marca italiana TOOY són elements decoratius amb un fort sentit estètic. D'aparença senzilla, encara que altament sofisticada, donen un valor afegit a qualsevol ambient en el qual s'utilitzin. Les seves col·leccions ofereixen una completa gamma de lluminàries, úniques i amb una forta identitat, per a satisfer plenament les necessitats dels diferents mercats.
14 14UTC setembre 14UTC 2022

LANDING: Elegància i senzillesa en un llum de sobretaula

Landing de la marca Prandina és un llum de sobretaula de llum directa. Amb un disseny senzill, aquesta col·lecció es caracteritza pels detalls minimalistes i una difusió de llum controlada que donen als teus espais el toc de modernitat i elegància que estaves buscant.
06 06UTC setembre 06UTC 2022

LODES, combinando el saber técnico con el mejor diseño

LODES és una marca Italiana que dissenya i produeix solucions d'il·luminació tant per a exteriors com per a interiors des de 1950.
05 05UTC setembre 05UTC 2022

Descobreix la col·lecció JJ de Leucos

La Col·lecció JJ de LEUCOS crea una llibertat de moviment sense precedents amb un equilibri perfecte gràcies al seu mecanisme de quatre molls.
27 27UTC juliol 27UTC 2022

(English) BioscaBotey in the AD Magazine Guide

Ara BioscaBotey apareix en la guia AD, un cercador dels millors espais de decoració i disseny, antiquaris, galeries d'art, restaurants i hotels d'Espanya.