BioscaBotey Barcelona | We light u

Novedades

News

28 28UTC setembre 28UTC 2022

Lluminàries de disseny de la marca TOOY

Les lluminàries de disseny de la marca italiana TOOY són elements decoratius amb un fort sentit estètic. D'aparença senzilla, encara que altament sofisticada, donen un valor afegit a qualsevol ambient en el qual s'utilitzin. Les seves col·leccions ofereixen una completa gamma de lluminàries, úniques i amb una forta identitat, per a satisfer plenament les necessitats dels diferents mercats.
06 06UTC setembre 06UTC 2022

LODES, combinando el saber técnico con el mejor diseño

LODES és una marca Italiana que dissenya i produeix solucions d'il·luminació tant per a exteriors com per a interiors des de 1950.
15 15UTC juliol 15UTC 2022
lámparas de suspensións Notte de la marca Prandina

Descobreix els llums de suspensió Notte de la marca Prandina

Prandina és una marca italiana de disseny d'il·luminació, amb una filosofia creativa que respon a criteris essencials quant a senzillesa i rigor formal, funcionalitat i qualitat duradora
14 14UTC setembre 14UTC 2022

LANDING: Elegància i senzillesa en un llum de sobretaula

Landing de la marca Prandina és un llum de sobretaula de llum directa. Amb un disseny senzill, aquesta col·lecció es caracteritza pels detalls minimalistes i una difusió de llum controlada que donen als teus espais el toc de modernitat i elegància que estaves buscant.
05 05UTC setembre 05UTC 2022

Descobreix la col·lecció JJ de Leucos

La Col·lecció JJ de LEUCOS crea una llibertat de moviment sense precedents amb un equilibri perfecte gràcies al seu mecanisme de quatre molls.
27 27UTC juliol 27UTC 2022

(English) BioscaBotey in the AD Magazine Guide

Ara BioscaBotey apareix en la guia AD, un cercador dels millors espais de decoració i disseny, antiquaris, galeries d'art, restaurants i hotels d'Espanya.