Biosca&Botey Barcelona | We light u

Novedades

News

22 22UTC gener 22UTC 2020

Sota de la mar

Arturo Alvarez ens convida a descobrir el fons marí amb Onn, una col·lecció inspirada en les formes de les petxines, les algues i els corals i el moviment que els dóna el corrent marí. Fabricades en malla d'acer inoxidable.
16 16UTC gener 16UTC 2020

Les línies impossibles de Colibrì

Martinelli Luce aposta per un disseny versàtil i eclèctic amb COLIBRÌ, d’Emiliana Martinelli. Es tracta d'una col·lecció de làmpades penjants que, gràcies al seu disseny, allargat i estret, es pot personalitzar.
18 18UTC desembre 18UTC 2019

Una combinació moderna

Una combinació de mòduls amb tecnologia LED que pots escollir en fusta o blanc setinat: així és TRIA SET, la col·lecció d'aplics de Bover que pots trobar a Biosca Botey. Dissenyats per Rubén Saldaña, tenen un estil modern però minimalista.
10 10UTC desembre 10UTC 2019

La màgia de Barcelona

Aquest nadal et proposem viure i sentir la màgia que s'amaga en cada racó de la teva ciutat. La gent passejant alegre, les nadales que s'escolten des de lluny, l'olor a molsa, llenya i xemeneia i la sensació d'estar a casa.
03 03UTC desembre 03UTC 2019

L’espai sideral

Tom Dixon aposta per les formes imperfectes i els dissenys galàctics amb la col·lecció THE MELT FAMILY. Una increïble proposta dissenyada al costat de l'estudi suec Front. Aquesta sèrie uneix l'última tecnologia materials.
13 13UTC novembre 13UTC 2019

El lliure moviment

A modern and daring design proposal for not just any living room or large space. NEMO bets on the creation of the Japanese Arihiro Miyake with the pendant lamp KEPLER MINOR. Myake s'ha inspirat en el vent.