Home - BioscaBotey

Novedades

News

15 15UTC juliol 15UTC 2022
lámparas de suspensións Notte de la marca Prandina

Descobreix els llums de suspensió Notte de la marca Prandina

Prandina és una marca italiana de disseny d'il·luminació, amb una filosofia creativa que respon a criteris essencials quant a senzillesa i rigor formal, funcionalitat i qualitat duradora
13 13UTC juny 13UTC 2022

Aella de Leucos disponible ara en BioscaBotey

Aella, creada per primera vegada en 1968, continua sent un de les icones de la marca d'il·luminació Leucos. Per a la marca, aquesta lluminària d'interior representa la seva visió d'aportar un punt de vista més fresc i contemporani a les tècniques tradicionals del vidre bufat a mà.
07 07UTC juny 07UTC 2022

Col·lecció exclusiva online de Faro Barcelona

(English) Faro Barcelona has launched Faro Shop, an exclusive online collection. With a selection of design products with unique values, accessible and more respectful of people and the planet. With this proposal, the brand aims to reach people's homes in order to offer designer lighting within everyone's reach.
27 27UTC juliol 27UTC 2022

(English) BioscaBotey in the AD Magazine Guide

Ara BioscaBotey apareix en la guia AD, un cercador dels millors espais de decoració i disseny, antiquaris, galeries d'art, restaurants i hotels d'Espanya. 
25 25UTC maig 25UTC 2022

La llum com a infinita font d’inspiració. Lluminàries d’exterior de Roger Pradier

Roger Pradier® és una marca francesa amb una trajectòria de més de 100 anys, il·luminant els espais exteriors de la nostra vida quotidiana amb constància i passió.
20 20UTC maig 20UTC 2022

Sonora l’històric llum de suspensió de Oluce

Sonora, dissenyada per Vico Magistretti en 1976, és la història d'una forma geomètrica pura. Per a Magistretti és el seu principi inspirador, perseguint sempre la simplificació en els seus dissenys. Pensada perquè aporti una llum directa i difusa, està feta de cristall bufat de Murano.