Biosca&Botey Barcelona | We light u

Novedades

News

19 19UTC febrer 19UTC 2020

MAMBO, la família modular de Faro Barcelona

Amb l'objectiu d'adequar-se a cada espai i necessitat, Faro Barcelona ha creat la família MAMBO. És una sèrie de lluminàries en diferents versions on pots triar d'una banda l'estructura i per l'altre la pantalla.
13 13UTC febrer 13UTC 2020

El disseny singular d’ASTRUP

Sammode Studio arriba a BioscaBotey amb ASTRUP, una làmpada de sobretaula apta també per a l'exterior, amb un disseny trencador i una llum càlida. Té forma d'arc i està fabricat en alumini.
04 04UTC febrer 04UTC 2020

L’art de Lumina

El seu disseny és una petita obra d'art exposada en alguns dels museus d'art modern i disseny del món. Està composta per un braç articulat, un difusor ‘pivotant’ que es pot orientar 360º, i un transformador.
22 22UTC gener 22UTC 2020

Sota de la mar

Arturo Alvarez ens convida a descobrir el fons marí amb Onn, una col·lecció inspirada en les formes de les petxines, les algues i els corals i el moviment que els dóna el corrent marí. Fabricades en malla d'acer inoxidable.
16 16UTC gener 16UTC 2020

Les línies impossibles de Colibrì

Martinelli Luce aposta per un disseny versàtil i eclèctic amb COLIBRÌ, d’Emiliana Martinelli. Es tracta d'una col·lecció de làmpades penjants que, gràcies al seu disseny, allargat i estret, es pot personalitzar.
18 18UTC desembre 18UTC 2019

Una combinació moderna

Una combinació de mòduls amb tecnologia LED que pots escollir en fusta o blanc setinat: així és TRIA SET, la col·lecció d'aplics de Bover que pots trobar a Biosca Botey. Dissenyats per Rubén Saldaña, tenen un estil modern però minimalista.