Biosca&Botey Barcelona | We light u

Novedades

News

11 11UTC mar 11UTC 2020

La inspiració japonesa de MISKO

Els dissenyadors de Stone Designs han creat MISKO, una col·lecció amb influència japonesa per a la marca B.Lux. Aquesta sèrie està basada en els llums tradicionals nipons Akari. Destaquen per la seva puresa i disseny.
03 03UTC mar 03UTC 2020

Un eclipsi de llum


Marc Sadler ens convida al seu particular eclipsi de lluna amb Lunanera, de Martinelli Luce. De forma rodona, el feix de llum es projecta al voltant d'una base fosca, que simula la lluna i es projecta de manera indirecta.
25 25UTC febrer 25UTC 2020

DOMITA, la germana petita

Bover ha creat Domita. La seva estructura és més estreta i la seva grandària més petita, però continua estant fabricada en fines làmines de fusta i juga amb l'entramat i la disposició d'aquestes per a permetre el pas de la llum.
19 19UTC febrer 19UTC 2020

MAMBO, la família modular de Faro Barcelona

Amb l'objectiu d'adequar-se a cada espai i necessitat, Faro Barcelona ha creat la família MAMBO. És una sèrie de lluminàries en diferents versions on pots triar d'una banda l'estructura i per l'altre la pantalla.
13 13UTC febrer 13UTC 2020

El disseny singular d’ASTRUP

Sammode Studio arriba a BioscaBotey amb ASTRUP, una làmpada de sobretaula apta també per a l'exterior, amb un disseny trencador i una llum càlida. Té forma d'arc i està fabricat en alumini.
04 04UTC febrer 04UTC 2020

L’art de Lumina

El seu disseny és una petita obra d'art exposada en alguns dels museus d'art modern i disseny del món. Està composta per un braç articulat, un difusor ‘pivotant’ que es pot orientar 360º, i un transformador.